Blog

Zo snel?

Ja! binnen 3 dagen aangesloten met een snelheid van 500/500Mbps.

Maandagavond 29 maart mailt de bewoner van een woonschip of ze kan worden aangesloten op glasvezel. Donderdagmiddag 1 april werkt de aansluiting. Met Pasen hebben ze ruim voldoende capaciteit over de glasvezel van Breedband Loosdrecht.

We hebben het samen voor elkaar. Dinsdagochtend wordt het abonnement afgesloten. Fiber stuurt op dinsdag het Wifimodem op naar de klant. Dat is er woensdag. Op donderdag willen we de aansluiting rondmaken. Er blijkt een probleem. De standaard woonbootkabel is te kort. Er moet en nieuwe kabel aangelegd. We bellen een van de bedrijven die voor ons glasvezel leveren. Ze sturen diezelfde middags nog een monteur. Eind van de middag werkt het.

De bewoner is dolblij. En ook wij van Breedband Loosdrecht kicken op deze doorlooptijd.Dank daarvoor ook aan Fiber en RIT bv.

Natuurlijk gaat het niet altijd zo snel. Standaard handelt de provider alles met de klant af en kost het meer tijd. Maar we hebben wel laten zien dat het als het nodig is zo snel kan. Ook iets voor u?