Vrijwilligers

Breedband Loosdrecht wordt gerund door vrijwilligers. Door hen is het mogelijk om in Loosdrecht een glasvezelnet aan te leggen. Vrijwilliger zijn bij Breedband Loosdrecht betekent niet alleen dat je ergens vrije tijd aan besteed, je krijgt ook de gelegenheid om als je dat wilt met alle aspecten van een glasvezelnet kennis te maken…

…en natuurlijk zoeken we nog meer vrijwilligers. Ook meedoen?

Vraagbundeling
Voor we ergens met aanleg kunnen beginnen moeten er voldoende bewoners van een wijk mee willen doen. Per wijk zoeken we daarom mensen die in hun wijk medebewoners willen vragen mee te doen.

Opstellen business case
We zoeken ‘rekenaars’ die willen helpen me het opstellen van een business model voor een wijk. Kennis van EXCEL is een vereiste. Kennis van topografische kaarten en/of daarmee willen leren te werken helpt ons enorm.

Publiciteit
Voor als je het leuk vindt om een website aan te passen; folders te ontwikkelen; artikelen te schrijven enz.

Techniek
Vind je het leuk om je in de techniek te verdiepen? Regelmatig komen er nieuwe modems, converters, (Wifi) routers op de markt die we graag willen laten testen. Ook kun je betrokken worden bij het ontwerp van het netwerk en de eisen die daaraan gesteld moeten worden. Ook kun je je kennis en kunde kwijt door problemen bij gebruikers op te lossen.

Klantcontact
Tijdens aanleg en na oplevering willen we de contacten met de gebruiker in stand houden. Daarvoor hebben we mensen nodig die helpen met het opzetten van enquêtes en of af en toe een bezoekje willen afleggen. Lijkt het je wat betrokken te worden bij een innovatief Loosdrechts initiatief? Stuur dan een mail aan secretaris@breedbandloosdrecht.nl.