Providers

Breedband Loosdrecht is een open netwerk. Dit betekent dat alle leveranciers van diensten deze aan u mogen aanbieden over ons netwerk. Het aanbieden van die diensten kan op verschillende wijzen:

  • leveren van dark fiber aan uw klanten inclusief de verbinding naar Mediapark.
  • leveren van diensten via eigen apparatuur in onze POP via een aansluiting op Mediapark
  • leveren van diensten over apparatuur van een zgn. ‘laag-2’ provider.

Vanaf 18-06-2018 hebben we meerdere dienstenleveranciers.

Zakelijk: Teleplaza en PLINQ
Voor de zakelijke gebruikers hebben we 2 providers met elk hun eigen specifieke pakket. Met een zakelijk pakket kunt u bijv. een vast IP-nummer krijgen, telefooncentrales aanschakelen etc. Vraag de aanbieders om hun specifieke aanbod.

Fiber (3-in-1)
Fiber levert een 3-in-1 (internet, TV en telefonie) pakket. Maar natuurlijk kun je je pakket ook naar keuze samenstellen uit internet en/of TV en/of (vaste) telefonie. Fiber levert alleen interactieve TV (IP-TV via een UTP kabel) Prijzen starten vanaf € 40,-

PLINQ
PLINQ is een volledig zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. Wij leveren al 20 jaar diensten zoals internet, telefonie en televisie aan particulieren, bedrijven en instellingen.

Al onze diensten leveren wij volledig vanuit eigen huis. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en bieden wij onze klanten maximale keuzevrijheid. U kunt zelf kiezen uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. Bij PLINQ staat niet het aanbod centraal, maar de wens van de klant!

Inmiddels vertrouwen vele klanten door het hele land op de diensten van PLINQ. Bent u ook enthousiast, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of ga direct naar onze site: www.plinq.nl.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 088-7768444
E-mailadres: klantenservice@plinq.nl

Volg ons op social media voor alle belangrijke ontwikkelingen en nieuwtjes!
Instagram: @plinqbv
Twitter: @plinq

KPN
KPN is druk bezig om in 2023 diensten via Breedband Loosdrecht te gaan aanbieden.

➔ Uiteraard leveren alle providers ook een WiFi router met lokaal snelheden tot 800Mbps. (N.B. Houdt er rekening mee dat de kwaliteit van WiFi sterk afhankelijk is van bouwmaterialen, groen en afstand. Breedband Loosdrecht kan hierover adviseren)

Bekijk het specifieke dienstenaanbod van Breedband Loosdrecht (als losse dienst) en van de verschillende providers (pakketten):

 


Plinq            Fiber                        Teleplaza

What do you want to do ?

New mail