Meet en Greet

Zaterdag 5 juni organiseren Breedband Loosdrecht en de providers Plinq en Fiber een contactdag voor alle inwoners in Loosdrecht.

Tussen 10.00 uur en 14.00 uur zijn we aanwezig op het parkeerterrein aan de Vuntuslaan. Plinq en Fiber horen graag van hun klanten hoe ze de diensten waarderen. Ook kan iedereen er terecht met vragen over WiFi, Formule 1, Netflix en het aanbod van internet met een upload en download van 1000 Mbps. Zij zullen ook laten zien dat ze een zeer concurrerende aanbieding hebben t.o.v. KPN en Ziggo.

Breedband Loosdrecht kan u alles vertellen over de aansluiting van uw woning of bedrijf op glasvezel. We informeren u ook graag over onze toekomstplannen in Loosdrecht. Daarvoor zoeken we nog inwoners om ons bij te helpen. Bijvoorbeeld contact met (nieuwe) abonnees maar ook op technisch gebied.

Samen kunnen we antwoord geven op (bijna) alle vragen die u heeft over een glasvezel aansluiting. Dat kan over een bestaande aansluiting maar ook als u een nieuwe aansluiting wilt.

We starten op deze dag ook met de vraagbundeling van het Oppad. Bij voldoende aanmeldingen gaan we daar dit najaar aan de slag.

Bij deze ontmoeting nemen we de Corona maatregelen in acht. De koffie staat natuurlijk voor u klaar enĀ  elke bezoeker krijgt een aardigheidje voor thuis mee.