Aansluiten KPN

Welkom !

Je bent aangekomen op de website van Breedband Loosdrecht via de website van KPN omdat je snel glasvezel internet wenst via KPN.

Elke gebruiker van een perceel kan worden aangesloten op het Breedband glasvezel netwerk. We doen dit als stichting zonder winstoogmerk.

Omdat je op deze pagina bent beland is op dit moment je woning wellicht nog niet aangesloten op het glasvezelnetwerk. Wél is het netwerk van Breedband Loosdrecht langs de hele Oud-Loosdrechtsedijk en ook op het Oppad, Vuntuslaan, Heulakker, De Kreek en meerdere recreatieterreinen en jachthavens voorbereid op je komst. De hoofdverbinding is al gemaakt. Jouw woning dient daarop aangesloten te worden.

Graag ontvangen wij ook jouw aanmelding om aan te sluiten. Vul onderstaand formulier in of neem contact op met Breedband Loosdrecht via info@breedbandloosdrecht.nl. We laten je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Zodra je woning op het glasvezelnetwerk van Breedband Loosdrecht is aangesloten wordt dit bij KPN zichtbaar. Je kunt dan je aanvraag voor een abonnement naar keuze bij KPN indienen en KPN handelt dit dan verder af.

Met vriendelijke groet,
Breedband Loosdrecht

info@breedbandloosdrecht.nl

Aanmeldformulier glasvezel